Join the Family

Een carrière in de makelaardij
 

De 1e Open Dag van de Coldwell Banker University was een groot succes.

VIDEO

Een carrière in de huizenmarkt geeft je de mogelijkheid om andere mensen te helpen met hun nieuwe ‘thuis’. Coldwell Banker Nederland is erg enthousiast over de huizenmarkt en zoekt service-gerichte mensen die anderen willen helpen hun nieuwe ‘thuis’ te vinden. Maak kennis met Coldwell Banker en ontdek de nieuwe carrièrekansen in de makelaardij.

Makelaars Agenten voor Coldwell Banker hebben een hoge waardering voor hun werk. Dit komt door de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen, het werk: mensen helpen met hun nieuwe thuis, de stimulerende dagelijkse omgang met andere Coldwell Banker agenten en de uitstekende opleidingen. Het werk is erg afwisselend; geen dag is hetzelfde!

Een makelaarsagent werkt nauw samen met een makelaarskantoor in de regio. Coldwell Banker is heel druk in Nederland om makelaarskantoren aan te sluiten. Inmiddels zijn de eerste kantoren aangesloten en zijn er vergaande gesprekken met meer dan 70 (!) andere kantoren. Al deze kantoren zijn dus op zoek naar makelaarsagenten. Wereldwijd werkt ieder Coldwell Banker kantoor gemiddeld met ruim 30 agenten. Ook in Nederland is dit het plan. Coldwell Banker kantoren bieden u de mogelijkheid om voor uw eigen netwerk, in uw eigen buurt makelaar te worden!

Voor kandidaten die al makelaarservaring hebben en/of een makelaarsopleiding hebben zijn er interessante coaching- of managementrollen.

Iedereen wordt geschoold aan de Coldwell Banker University. Bij deze opleiding ligt de nadruk op het verder ontwikkelen van je vaardigheden op het gebied van communicatie, commerciële interactie, planning en onderhandelen.

Ben jij een toekomstige Makelaars Agent? Heb jij levenservaring en ben jij:
- Een Mensen Mens?
- Voel jij je naaste erg goed aan?
- Heb jij een goed inlevingsvermogen?
- Durf jij jezelf te zijn en kan je tegelijkertijd goed aanpassen aan je gesprekspartner.
- Vind je het leuk om met onbekende mensen contact te leggen?
- Ben jij een doorzetter en schrik jij niet af van hard werken?
- Durf jij mensen uit je gemeenschap, netwerk of privé te betrekken in wat je doet.
- Denk jij in mogelijkheden, kansen en durf jij vervolgens de dingen anders te gaan aanpakken.
- Word jij gemotiveerd door successen?

CB University opent binnenkort haar deuren voor de nieuwe standaard in de makelaardij
Wij bieden onze makelaars een breed scala aan trainingen en permanente educatieprogramma's.


Makelaars-Agent

Wilt u meer informatie of wilt u nu direct kennismaken? Vertel het ons, wij nemen z.s.m. contact met u op.